ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πισίνα

Μόλις μερικά βήματα από την σουίτα σας βρίσκεται η πισίνα. Κάντε μια βουτιά κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο ή χαλαρώστε σε μια ξαπλώστρα και αφεθείτε. Παρέχουμε καθαρές πετσέτες κατά τη διαμονή σας τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στην πισίνα. Διαθέτουμε επίσης έναν όμορφο χώρο με σκιά δίπλα στην πισίνα. Τα παιδιά μπορούν να χαρούνε τις βουτιές τους στην παιδική πισίνα, η οποία έχει ένα ασφαλές βάθος 60 cm.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ιδιωτικό τζακούζι

Αναζωογονήστε το σώμα και το πνεύμα σας στο ολοδικό σας τζακούζι μέρα ή νύχτα. Μόλις 3 βήματα από την πόρτα του μπαλκονιού σας, το τζακούζι είναι το τέλειο μέρος να χαλαρώσετε ενώ απολαμβάνετε την απίστευτη θέα και το φρέσκο θαλασσινό αεράκι. Τα φώτα στο τζακούζι μπορούν να αλλάζουν χρώμα και προσφέρουν ένα για κάθε διάθεση ή περίσταση!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Χώρος μπάρμπεκιου

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που προσφέρουμε είναι αυτός που χρειάζεστε για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για μπάρμπεκιου. Εμείς θα σας προτείνουμε τα καλύτερα τοπικά καταστήματα για να αγοράσετε ποιοτικό κρέας και ψάρι για ψήσιμο. Εσείς απλώς ρωτήστε μας!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παιδική χαρά

Η παιδική χαρά έχει δημιουργηθεί για τη διασκέδασή των παιδιών σας. Προηγείται φυσικά η ασφάλειά τους και γι' αυτόν τον λόγο έχουμε καλύψει το έδαφος με λαστιχένιο δάπεδο ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε ατυχήματα. Η παιδική χαρά βρίσκεται μέσα σε περιφραγμένο χώρο, ενώ οι γονείς μπορούν εύκολα να επιβλέπουν τους μικρούς τους θησαυρούς.